Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

XO, Kitty

Serien, 2023
XO, Kitty
En ny kärlekshistoria tar sin början när tonåringen Kitty återförenas med sin pojkvän på samma internatskola som hennes mamma gick på.
serien XO, Kitty är en Netflix Original som hade premiär 2023. Anna Cathcart, Minyoung Choi och Gia Kim medverkar i en serie som tar vid där Till alla killar jag har gillat slutade. Rekommenderas från 10 år. XO, Kitty är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Ger fjärilar i magen, Charmig, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i XO, Kitty

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana XO, Kitty

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Miseducation
Efter en offentlig förnedring börjar en aspirerande influencer studera vid ett universitet i en småstad där hon försöker återfå sin sociala status.
Wrestlers
Den här dokumentärserien följer en anrik fribrottningsorganisation när nya ägare och ett stall fullt av talanger försöker nå resultat både i och utanför ringen.
Tapie
En enträgen och ambitiös man från arbetarklassen blir en av Frankrikes mest kontroversiella offentliga personer i den här filmen som bygger på Bernard Tapies liv.
Spy Ops: Hemliga uppdrag
Medarbetare på MI6 och CIA delar insiderberättelser om underrättelseverksamhet, uppdrag under kalla kriget och kupper som utfördes av hemliga agenter.
Dödliga flammor
När en polis mördas och kroppen bränns misstänks två andra poliser för dådet: Offrets flickvän och hennes älskare. Inspirerat av en sann berättelse.