Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Yankee

Serien, 2019
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
serien Yankee är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Yankee är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Mörk, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee på IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Skådespelare i Yankee

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: svenska;engelska;finska;spanska;tyska

Flera likadana Yankee

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
O Escolhido
Tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
Exhibit A
I den här serien om verkliga brott får vi en inblick i hur oskyldiga har fällts med hjälp av tvivelaktiga kriminaltekniska hjälpmedel som berörings-DNA och likhundar.