Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Yankee

Serien, 2019
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
serien Yankee är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Yankee är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Mörk, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee på IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Skådespelare i Yankee

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: svenska;engelska;finska;spanska;tyska

Flera likadana Yankee

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Control Z
När en hackare börjar offentliggöra elevernas hemligheter för hela skolan tar den uppmärksamma ensamvargen Sofía på sig att lista ut vem som ligger bakom.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
Den medelmåttige Juanquini
En medelmåttig magiker lyckas med sitt livs trolleritrick när han råkar trolla bort en efterlyst brottsling under en polisräd. Det kommer att stå honom dyrt.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.