Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Yankee

Serien, 2019
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
serien Yankee är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Yankee är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Mörk, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee på IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Skådespelare i Yankee

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: svenska;engelska;finska;spanska;tyska

Flera likadana Yankee

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Criminal: UK
Inom förhörsrummets fyra väggar och under tidspress tar sig London-polisen an tre misstänkta som står anklagade för ohyggliga brott.
Criminal: Germany
I förhörsrummet tar sig poliserna an misstänka och försöker få fram sanningen – även om de måste bryta mot reglerna och riskera allt.
Criminal: France
Hemligheter kommer upp till ytan och hela fall smulas sönder i ett förhörsrum i Paris, där misstänkta och utredare möts i en invecklad dans.
Criminal: Spain
Följ det psykologiska spelet mellan poliser och misstänkta i ett förhörsrum där spänningen går att ta på, och där man ibland tummar på moralen i jakten på svar.
Top Boy
Två erfarna knarklangare återvänder till Londons tuffa gator, men deras jakt på pengar och makt hotas av en ung och hänsynslös rival.