Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Yankee

Serien, 2019
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
serien Yankee är en Netflix Original som hade premiär 2019. Skapad av Verónica Velasco och Epigmenio Ibarra (Oregerlig), regi av Carlos Carrera och med Pablo Lyle i huvudrollen. Rekommenderas från 16 år. Yankee är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Mörk, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Yankee på IMDB

A young entrepreneur from the United States becomes a drug lord in an effort to protect his family.

Skådespelare i Yankee

Ljud och text

Ljud: spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: svenska;engelska;finska;spanska;tyska

Flera likadana Yankee

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Lincoln Lawyer
Efter en olycka tvingas den dittills framgångsrike Los Angeles-advokaten Mickey Haller starta om sin karriär – från sin Lincoln – och snart tar han sig an ett mordfall.
42 dagar i mörker
En kvinna leder sökandet efter sin försvunna syster i en chilensk stad mitt under en mediestorm och en polisutredning. Inspirerad av ett verkligt fall.
Pirate Hunting
Den här dokumentären från 2010 gör en djupdykning i temat moderna pirater och de affärsintressen som ligger bakom våldet och girigheten.
Clark
Det här är den otroliga berättelsen om Clark Olofsson, den kontroversielle brottslingen som inspirerade begreppet Stockholmssyndromet. Baserad på hans egna (o)sanningar.
Blood Sisters
Bästa vännerna Sarah och Kemi bär på en farlig hemlighet och tvingas fly när en rik brudgum försvinner under sin egen förlovningsfest.