Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

YG Future Strategy Office

Serien, 2018
YG Future Strategy Office
Den koreanska popstjärnan Seungri, den yngsta medlemmen i BIGBANG, försöker ta kommandot över den förvirrade kontorspersonalen i den här humoristiska mockumentären.
serien YG Future Strategy Office är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år YG Future Strategy Office är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Udda, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

YG Future Strategy Office på IMDB

Betyg: 7,4 från 10

Sitcom taking place inside the newly formed Future Strategy Office, where trouble-making employees are sent.

Skådespelare i YG Future Strategy Office

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];koreanska - Syntolkning
Text: engelska;tyska;svenska;finska;koreanska

Flera likadana YG Future Strategy Office

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yucatán
Två bedragare är både kreativa och hänsynslösa när de försöker lura en faderlig lotterivinnare på en intensiv kryssning från Spanien till Mexiko.
Platt jord
Lär känna den växande, världsomspännande kretsen av teoretiker som menar att jorden är platt, samtidigt som de lever i en värld som menar att deras idéer är helt galna.
Larry Charles' Dangerous World of Comedy
Den legendariske manusförfattaren och regissören Larry Charles reser runt i världen på jakt efter humor på ovanliga, oväntade och farliga platser.
The Breaker Upperers
Bästa vännerna Jen och Mel driver en agentur som gör slut på andras förhållanden mot betalning. Men när en av dem börjar få dåligt samvete luckras deras egen vänskap upp.
Pathfinder
Efter en strid mellan vikingar och amerikanska urinvånare blir en vikingapojke kvarlämnad, och uppfostras av stammen hans folk attackerade.