Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Yummy Mummies

Serien, 2018
Yummy Mummies
Dramatiska scener utspelar sig när blivande mammor – som ser ut som supermodeller och lever ett liv i lyx – gör sig redo att välkomna sina guldklimpar.
serien Yummy Mummies är en Netflix Original som hade premiär 2018.

Yummy Mummies på IMDB

Betyg: 2,2 från 10

Four women make lavish preparations for their new arrivals. From bouquets of money to horse-drawn carriages and opulent baby showers, their spending knows no bounds.

Skådespelare i Yummy Mummies

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;franska;engelska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;finska;svenska;tyska;norska

Flera likadana Yummy Mummies

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.