Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Zapped

Film, 2014, 92 minuter, 179.735 recensioner
Zapped
En tjej hittar en hundträningsapp som får killarna att lyda hennes minsta vink. Men snart upptäcker hon att appen inte är den universallösning hon hade hoppats på.
film Zapped hade premiär 2014 och är 92 minuter lång. Detta film är Familjevänlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zapped på IMDB

Betyg: 6 från 10

When 16 year old Zoey's mom remarries, she finds it hard adjusting to her new life as she is no longer the only kid in the family.

Skådespelare i Zapped

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Zapped

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissys dans
Barnen Bilsson vinner en talangjakt med en dans som Billy hittat på. Men när ”Chrissy-dansen” blir populär får hans lillasyster all uppmärksamhet.
Syskonen Willoughby
Fyra syskon med riktigt egoistiska föräldrar smider planer på att göra sig av med päronen för gott – för att sen ge sig ut och hitta en egen familj.
I ringens rampljus
En ung kille som gillar wrestling fajtas mot skräckinjagande motståndare i en tävling efter att han hittat en magisk mask som ger honom superkrafter.