Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Zapped

Film, 2014, 92 minuter, 179.735 recensioner
Zapped
En tjej hittar en hundträningsapp som får killarna att lyda hennes minsta vink. Men snart upptäcker hon att appen inte är den universallösning hon hade hoppats på.
film Zapped hade premiär 2014 och är 92 minuter lång. Detta film är Familjevänlig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Zapped på IMDB

Betyg: 6 från 10

When 16 year old Zoey's mom remarries, she finds it hard adjusting to her new life as she is no longer the only kid in the family.

Skådespelare i Zapped

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Zapped

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Se upp för gorillan
En problemtyngd advokat lyckas rädda en gorilla från ett liv i bur, men tvingas hitta en tillfällig boendelösning tills han har råd att skicka tillbaka den till Afrika.
Ni no Kuni
Två vanliga tonåringar ger sig ut på en magisk resa för att rädda livet på sin vän och hennes motsvarighet från en annan värld. Men kärleken komplicerar saker och ting.
Hacker
När ett 13-årigt tekniksnille får veta att han kanske inte alls är föräldralös gör han allt för att ta reda på sanningen om sin mammas försvinnande.
John Mulaney och matsäcksgänget
Nostalgisk special där John Mulaney och hans barnkompisar tar sig an existentiella frågor med hjälp av medryckande sånger, roliga sketcher och särskilt inbjudna gäster.
Back of the Net
En amerikansk vetenskapsnörd som planerat att tillbringa en sommar till sjöss råkar istället hamna på en australiensisk fotbollsskola där hon snart blir en i gänget.